Asztalfoglalás: 061 276 29 51
rólunk
Köszöntjük oldalunkon! Reméljük honlapunk segítségével bővebb infórmációt kap éttermünkröl. Vendéglátó egységünknek három üzlet- vezetője van akik aktívan részt vesznek a tevékeny mindenapokban.

Szakácsunk Gáti Gábor, a Gundel Károly Vendéglátó Iskolában végezte tanulmányait, majd gyakorlati éveit a Marriott Szállodában tölti el, ezt követően számos helyen gyarapította szakmai tudását többek között a Rézkakas, Kacsa illetve a Cadillac-et megelözöen a Gösser étteremben.

Felszolgáló csapatunk vezetője több évtízedes tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás terén. Hegedüs Anna/Ancsa/ pálya- futását anno, (aki csepeli lakos és az idősebb korosztályhoz tartozik az egészen biztosan ismeri) a “NAGY” Májuskertben kezdte, majd a Honvéd pálya éttermének ezt követően a Nagy Levinnek, végül pedig a Csepeli Gösser étteremnek volt üzletvezetője.

Szabó Orsolya a legfiatalabb a csapatban de már Ö is egy évtízede a szakmában dolgozik, melyet az iskolai tanulmáyok elvégzése után a Csepeli Gösser étteremben kezdett meg. Számos helyen gyarapította tudását többek között a Dokk Bistro,Zöld Pardon és különböző kávézók. Ezen helyeken szerzett tudásának köszönhető ,hogy itallapunkon számtalan színes és finom koktél valamint kávé különlegességek is megtalálhatóak mely választék folymatosan bővül a vendégek igénye szerint.

Ismerjen meg minket személyesen látogasson el hozzánk!Szeretettel várjuk Önt is!
2008 - 2018 cadillac cafe & restaurant